Lækre vegedunser som smagt på Nørrebro 15. februar 2012
Ingredienser
- Rødbede
- Gulerødder
- Kartofler
- Kålrabi
- Løg
- Hvidløg
- Vegansk æggeerstatning (Orgran no egg) – brug eventuelt æg!
- Mandelmel (ekstra kræs og næring)
- Hvedemel
- Vand
- Salt + peber
- Frisk persille og basilikum
- Rapsolie til stegning
Fremgangsmåde
Brug cirka samme mængder af rødbede, gulerod og kartoffel og en lille mængde kålrabi. Grøntsagerne rives, løget hakkes og hvidløget presses og det hele blandes til dunsedejg sammen med de øvrige ingredienser (blandingsforhold ligner mængden af mel, æg og væske til andre vegetardeller/frikadeller). Steges i rygende varm rapsolie. Bon Appetit!
Tilføjet af Mikkeline, Sofia, Rebecca og Cristina, Nørrebro smagsprøvevagt