Æggekage med tomater & spinat

Smagsprøve fra Korsgade 2. 6. 2010

Ingredienser

  • 6 tomater
  • 1 pose spinat
  • 2 løg
  • 10 æg
  • evt mælk eller fløde
  • krydderier efter humør. Vi brugte chili og spidskommen
  • salt, peber og olie
    (der er her nok til to æggekager)

Fremgangsmåde

Svits løget blødt i lidt olie i din bedste stegepande, tilsæt spinat og lad væden fordampe, tilsæt tomater og giv dem varme et par minutter; de skal ikke blive for bløde. Pisk æggene luftige  og tilsæt mælk eller fløde ( hvis man drikker den slags) og hæld det på panden. Anvender man en pande med metalhåndtag kan æggekagen bages færdig i ovnen, 15 min. ved 200 grader. Er man i forvejen til mejeriprodukter, og har man lidt osterester i køleskabet,  kan de drysses over æggekagen inden den kommer i ovnen. Ellers skru ned på laveste blus og lad æggekagen stå og hygge sig indtil den sætter sig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Optionally add an image (JPEG only)