Smagsprøve fra Korsgade 2. 6. 2010
Ingredienser
- 6 tomater
- 1 pose spinat
- 2 løg
- 10 æg
- evt mælk eller fløde
- krydderier efter humør. Vi brugte chili og spidskommen
- salt, peber og olie
(der er her nok til to æggekager)
Fremgangsmåde
Svits løget blødt i lidt olie i din bedste stegepande, tilsæt spinat og lad væden fordampe, tilsæt tomater og giv dem varme et par minutter; de skal ikke blive for bløde. Pisk æggene luftige og tilsæt mælk eller fløde ( hvis man drikker den slags) og hæld det på panden. Anvender man en pande med metalhåndtag kan æggekagen bages færdig i ovnen, 15 min. ved 200 grader. Er man i forvejen til mejeriprodukter, og har man lidt osterester i køleskabet, kan de drysses over æggekagen inden den kommer i ovnen. Ellers skru ned på laveste blus og lad æggekagen stå og hygge sig indtil den sætter sig.