Allehelgens-suppe (græskarsuppe med pastinak og nødder)

 

en uhyggeligt god ret (til 4 personer)

Ingredienser

SUPPEN

  • 1 lille kilo græskar
  • 300 g pastinak
  • 5 løg
  • 3 fed hvidløg
  • 1 dl kokosmælk

TOPPING

  • 3 gulerødder
  • 250 g pastinakn
  • 1-2 håndfulde hasselnødder
  • 2 æbler
  • Persilledusk
  • Creme fraiche

Fremgangsmåde

  1. Snit løg og hvidløg og sauter et par minutter, uden de tager farve
  2. Skræl pastinakker og græskar og fjern kerner. Skær begge dele ud i små tern (1x1cm) og steg med løb og hvidløg et par minutter
  3. Tilsæt kogende vand (1 lille liter), salt og peber. Lad det koge en halv times tid, mens du laver toppings.
  4. Skær gulerødder, pastinakker og æbler i små tern og hasselnødder i halve.
  5. Steg gulerods- og pastinaktern i olivenolie, til de tager farve.
  6. Rist de halve hasselnødder på tør pande over høj varme
  7. Blend suppen og tilsæt kokosmælk (eller fløde, hvis du er mere til det) efter behag.

 

Tilføjet af Familien
Print Friendly, PDF & Email

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Optionally add an image (JPEG only)