en uhyggeligt god ret (til 4 personer)
Ingredienser
SUPPEN
- 1 lille kilo græskar
- 300 g pastinak
- 5 løg
- 3 fed hvidløg
- 1 dl kokosmælk
TOPPING
- 3 gulerødder
- 250 g pastinakn
- 1-2 håndfulde hasselnødder
- 2 æbler
- Persilledusk
- Creme fraiche
Fremgangsmåde
- Snit løg og hvidløg og sauter et par minutter, uden de tager farve
- Skræl pastinakker og græskar og fjern kerner. Skær begge dele ud i små tern (1x1cm) og steg med løb og hvidløg et par minutter
- Tilsæt kogende vand (1 lille liter), salt og peber. Lad det koge en halv times tid, mens du laver toppings.
- Skær gulerødder, pastinakker og æbler i små tern og hasselnødder i halve.
- Steg gulerods- og pastinaktern i olivenolie, til de tager farve.
- Rist de halve hasselnødder på tør pande over høj varme
- Blend suppen og tilsæt kokosmælk (eller fløde, hvis du er mere til det) efter behag.
Tilføjet af Familien