Andalusiske kartofler (patatas a lo pobre)

(Vesterbro opskriftsvagt)

Ingredienser

  • 1/2 kg kartofter, skrællede og skåret i ca 3 mm tykke skiver
  • 2 løg, halverede og skåret i skiver
  • 1 frisk chili, hakket
  • 3 fed hvidløg, meget finthakkede
  • 2 spsk vineddike
  • olivenolie
  • salt

Fremgangsmåde

Svits løgene og chilien i olivenolie i ca. 5 min. Læg kartoflerne ovenpå løgene, drys med salt, og læg låg på. Det er dampen, der skal gøre kartoflerne møre. Lad dem dampe i 15-20 min eller ind til kartoflerne er møre. Tilsæt eddiken og de hakkede hvidløg. Rør rundt og server.

De smager godt med spejlæg til.

Print Friendly, PDF & Email

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Optionally add an image (JPEG only)