Bagte rødbeder med æbler og persille

Ingredienser

  • Rødbeder
  • Æbleeddike
  • Rørsukker
  • Bredbladet persille
  • Æbler
  • Dijon
  • Æbleeddike
  • Rapsolie

Fremgang

  1. Rødbederne skrælles og skæres ud, vendes med salt, peber, olie og lidt balsamisk eddike + lidt rørsukker.
  2. Bages til møre ved 180 grader, under låg (stanniol eller Lign.), ca.40 min.
  3. Afkøles og vendes samme med fint skæret æble, hakket persille og dressing af een del æble eddike og tre dele olie, smages til med dijon og salt og peber.
Print Friendly, PDF & Email

2 comments for “Bagte rødbeder med æbler og persille

  1. Thomas
    30. august 2011 at 14:39

    Virker tags? Alle ingredienser bør stå som tags, så det er muligt at søge/vælge tags. Fik lige en 404 side ikke fundet på “rødbede”. Det kommer vel op at virke…

    • andreas
      30. august 2011 at 15:14

      Hej Thomas,
      jeg tror du har været uheldig. Du ramte lige den ene grøntsag, der ikke var blevet oprettet ordentligt som tag. Det skulle gerne være fixet nu.
      Hele pointen er jo netop, at man kan finde opskrifter ud fra de grøntsager, som man har i sin pose.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Optionally add an image (JPEG only)