Bagte rodfrugter med birkes

Birkes skal ikke kun bruges i bagværk, på bagte rodfrugter giver de en dejlig nøddeagtig smag.
Fra fællesspisning KBHFF Østerbro, d. 1.marts.

Ingredienser

  • 1 ½ kg rodfrugter
  • 2 spsk. olivenolie
  • 2 fed hvidløg
  • 2 spsk. blå birkes
  • salt + peber
  • 1 ½ spsk. balsamicoeddike
  • hakket persille

Fremgangsmåde

Skræl rodfrugterne og skær dem i chunks (2×2 cm). Kom dem i en pose, kom olivenolie, hvidløg, birkes, salt og peber i posen og ryst den. Læg dem på en bageplade og bag rodfrugterne i 20-30 min. Ved 200*C. Vend undervejs, og de er færdige hvis de er blevet gyldne og møre. Hæld eddike over de bagte rodfrugter, smag til med eddike, og pynt med persille.

Tilføjet af Hanne Scheller.
Print Friendly, PDF & Email

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Optionally add an image (JPEG only)