Ingredienser
- 2 bundt bladbeder
- 1 spsk. olie
- 3 fed hvidløg
- 120 g cocktailpølser
- 1 tsk. timian
- 2 dl fløde
- 4 æg
- 2 dl mælk
- 2 spsk. rødbedepesto
- 140 g revet ost
- salt og peber
Fremgangsmåde
Forvarm ovnen til 200 grader. Stænglerne på bladbederne snittes i ½ cm tykke skiver, bladene snittes i brede bånd på ca. 1½ cm, hvidløg hakkes fint. Cocktailpølser skæres i mindre stykker, del fx en pølse i tre dele. Olie varmes op på en pande, der kan gå i ovnen. Bladbedestængler kommes på den varme pande, svitses et par minutter. Hvidløg og timian kommes på. Cocktailpølserne tilsættes. Når stænglerne er blevet lidt møre, tilsættes bladene, som vendes sammen med resten, til de falder sammen. Æg, fløde, mælk, rødbedepesto, ost, salt og peber røres sammen og hældes på panden. Lad massen sætte sig en smule og sæt panden i ovnen i ca. 15 min. Frittataen er færdig, når æggemassen er fast og gylden.
Denne frittata smager godt med en skive god rugbrød og sprød grøn salat til.
Tilføjet af Line Munkholm