Bladsellerisalat

(fra Årstidernes Livsretter)

Ingredienser

  • 6-8 stængler bladselleri
  • 1 løg
  • 1 fed hvidløg
  • 1/2 rød chili
  • 2 spsk solsikke-/rapsolie
  • 1 syrligt æble
  • 2 spsk valnødder

Fremgangsmåde

Skær løg, hvidløg og chili i små tern. Hæld dem i en varm gryde med lidt olie og sautér i 3-4 min., til løgene bliver klare.
Skær bladselleri i tynde, skrå skiver og kom dem i gryden et par min. Skræl evt. æblet og skær det i tynde både. Hak valnødder groft og vend det i gryden med de øvrige ingredienser. Smag til med salt og peber.

Print Friendly, PDF & Email

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Optionally add an image (JPEG only)