Bolsjebede-gulerods-humus er en dejlig måde at bruge de (lidt bitre) bolsjebeder på. De var et hit til fællesspisningen på KBHFF Østerbro i torsdags.
Ingredienser
- 250g bolsjebeder
- 250g gulerødder
- 2 spsk. hvidvinseddike
- 3 fed presset hvidløg
- 3 spsk. tahin
- saft af ½ citron
- 1 spsk. spidskommen
- salt + peber
Fremgangsmåde
Skur bolsjebeder rene og kog dem møre i vand med salt og eddike. Gnid skallen af, når de er afkølet. Skræl gulerødderne og kog dem i en separat gryde indtil de er møre.
Skær grøntsagerne i mindre stykker og blend sammen med de andre ingredienser. Smag til med salt og peber.
indsæt evt. en overordnet beskrivelse af retten her
Tilføjet af Hanne Scheller
1 comment for “Bolsjebede-gulerods-humus”