Bolsjebede-gulerods-humus

Bolsjebede-gulerods-humus er en dejlig måde at bruge de (lidt bitre) bolsjebeder på. De var et hit til fællesspisningen på KBHFF Østerbro i torsdags.

Ingredienser

  • 250g bolsjebeder
  • 250g gulerødder
  • 2 spsk. hvidvinseddike
  • 3 fed presset hvidløg
  • 3 spsk. tahin
  • saft af ½ citron
  • 1 spsk. spidskommen
  • salt + peber

Fremgangsmåde

Skur bolsjebeder rene og kog dem møre i vand med salt og eddike. Gnid skallen af, når de er afkølet. Skræl gulerødderne og kog dem i en separat gryde indtil de er møre.

Skær grøntsagerne i mindre stykker og blend sammen med de andre ingredienser. Smag til med salt og peber.

indsæt evt. en overordnet beskrivelse af retten her

Tilføjet af Hanne Scheller
Print Friendly, PDF & Email

1 comment for “Bolsjebede-gulerods-humus

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Optionally add an image (JPEG only)