Borsjtj

Opskriften er til 4 personer. Uge 46 2009.

Bonus info: Vidste du at rødbeder under den store depression blev tørret og brugt som kaffeerstatning, at borsjtj er en russisk nationalsuppe, at rødbedens sæson strækker sig helt fra juni til februar.

Ingredienser

  • 500 g skrællede rødbeder
  • 1 skrællet gulerod
  • 1 lille bdt. skyllet timian
  • 1 pillet løg
  • 4 fed hvidløg
  • ½ chili
  • 1 l hønsebouillon

Fremgangsmåde

Skær rødbeder, gulerod og løg i ensartede stykker, kom det i en gryde med hvidløg, timian, chili og bouillon. Kog det hele  mørt og purer det i en blender. Kom suppen tilbage i gryden, tilsmag den med salt og peber.
Tilberedningstid: 30 minutter.

Print Friendly, PDF & Email

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Optionally add an image (JPEG only)