Bulgursalat med rosenkål

 

Dejlig bulgursalat med rosenkål og æbler. Fra fællesspisning KBHFF Østerbro, d. 1. marts.

Ingredienser

  • 250g grov bulgur
  • 4 dl vand
  • 150g tørrede abrikoser/syrlige æbler
  • 100g rosenkål (fjern de yderste blade)
  • 50g mandler
  • 8 spsk hakket persille
  • 2 spsk hakket mynte
  • 5 spsk. olivenolie
  • 3 spsk. citronsaft


  • salt + peber

Fremgangsmåde

Kog noget vand og blancher rosekålen ved at hælde kogende vand over bladene, som ligger i et dørslag.  Lad dem køle af, og skær rosenkål og abrikoser/æbler i mindre stykker. Bulguren overhældes med kogende vand, og trækker ca. ½ time (dryp af i en sigte, hvis nødvendig). Rist mandlerne på en tør pande, hak dem herefter groft. Bland olivenolie, citronsaft, salt + peber og bland alle ingredienserne sammen.

Tilføjet af Hanne Scheller
Print Friendly, PDF & Email

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Optionally add an image (JPEG only)