Dampet porre med friterede kapers og æg

3 porre, renset
2 æg

Dressing
1 spsk hvidvinseddike
1 spsk sennep
1 dl rapsolie
1 spsk kapers, finthakket
Sort peber
Rørsukker
½ tsk salt

Topping
2 spsk kapers
2 spsk rapsolie

1 dl persille, grofthakket
1 spsk peberrod, høvlet

•Del porrerne på midten og flæk dem
•Damp dem i lidt vand til de er møre – ca 5 min
•Kog æggene i 8 minutter og hak dem groft
•Bland ingredienserne til dressingen og smag til med salt, sukker og sort peber

•Opvarm olien og friter kapers i til de er sprøde – kom på fedtsugende papir
•Hæld dressingen over de lune dampede porrer
•Anret på et hvidt fad og top med hakket æg, friterede kapers, pesille og høvlet peberrod

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Optionally add an image (JPEG only)