Enkel hvidvins-risotto med skalotteløg

4 personer

Ingredienser

  • 1 spsk. olivenolie
  • 1 stort skalotteløg
  •  320 g risotto-ris
  •  0,5 dl hvidvin
  •  9 dl kogende, saltet vand
  •  65 g fintreven parmesan eller pecorino
  • 100 g lidt blødt smør

Fremgangsmåde

Varm olivenolien op. Tilsæt løg og steg dem klare. Tilsæt ris og rør konstant. Tilsæt væske og rør konstant i 14-16 minutter, til risene er kogt, men ikke helt bløde.

Tilsæt ost og rør. Tag panden eller gryden af blusset. Tilsæt smør og rør.

Servér på flad tallerken – for eksempel med hakket persille, et par bagte dadeltomater eller rosmarin og lidt citronskal.

Print Friendly, PDF & Email

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Optionally add an image (JPEG only)