Enkel rødbedesuppe

Lækker rødbedesuppe som smagt på Nørrebro 15. februar 2012

Ingredienser

  • Rødbeder
  • Løg
  • Hvidvinseddike
  • Grøntsagsbouillon
  • Salt + peber
  • Rapsolie
  • Evt fløde/vegansk fløde

Fremgangsmåde

Rødbederne vaskes og sættes til at koge. Løg hakkes og svitses i olie. De kogte rødbeder smuttes ud af skindet, skæres i tern og tilsættes til løgene sammen med hvidvinseddike. Det koger lidt ind og grøntsagsbouillon, salt og peber tilsættes. Koges ca. 30 minutter. Blendes med stavblender. Koges op og fløde tilsættes eventuelt.

Tilføjet af Cristina og Rebecca, Nørrebro smagsvagter
Print Friendly, PDF & Email

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Optionally add an image (JPEG only)