Fiskedeller og Rosenkål med æble

[indsæt evt. en overordnet beskrivelse af retten her]

Ingredienser

  • Rosenkål
  • 1 lille løg
  • 1 syrligt æble
  • parmesan
  • 300 g fiskefars
  • 1 reven gulerod
  • 1 reven pastinak
  • 1 løg i tern
  • 1 fed hvidløg
  • 1 cm ingefær (revet)
  • 1/2 bundt dild (hakket)
  • 1 æg
  • Limesaft
  • Salt
  • Peber

Fremgang

Rosenkål med æble og ost:

De yderste blade på rosenkålene fjernes og rosenkålene koges 3-4 min i saltet vand. Køles kort under koldt vand. Skær løget fint og æblet i tern. Sauter løg i lidt smør, tilsæt rosenkål og steg et par minutter. Tilsæt æbler og lidt sukker og steg et par minutter. Salt og Peber. Sluk for varmen og riv eller smuldr osten over.

Fiskedeller med smag af mere:

Det hele røres med et æg, lidt limesaft og salt og peber. Steges ved go varme.

 

Print Friendly, PDF & Email

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Optionally add an image (JPEG only)