Forårsruller med kål

4 personer

Ingredienser

  • 200 g Kål
  • 1 Løg/porre
  • 1 Gulerod
  • 2 spsk. Sesamolie
  • 1 spsk. Sojasauce
  • 2 tsk. Hakket ingefær
  • 1 fed Finthakket hvidløg
  • 1 tsk Karry
  • 100 g Bønnespirer
  • Olie til stegning
  • Forårsrulle pandekager (Kan købes i asiatiske butikker eller i større supermarkeder) alternativt kan man anvende filodej.

Fremgangsmåde

Pandekager: Følg anvisningen på pakken.

Gør grøntsagerne i stand. Snit kålen fint, hak løg og hvidløg og riv guleroden groft.
Opvarm wokken med sesamolie og lynsteg grøntsagerne. Efter ca. 3 minutter tilsættes sojasauce, hakket ingefær, karry og bønnespirer. Er der væske ved kan man evt. jævne det lidt med maizena. Tag wokken af varmen.

Læg et par spsk. af fyldet på en dejfirkant. Fold spidsen og siderne ind over fyldet som en kuvert og rul forårsrullen sammen mod den åbne spids. Spidsen fugtes med vand og “limes” fast.

Forårsrullerne steges i neutral olie og dryppes af et minuts tid på fedtsugende papir inden serveringen.

Tip: Forårsrullerne kan laves i almindelig eller snack størrelse. Som snack serveres de med soja og/eller sweet´n chili sauce. Som frokostret kan de serveres med ris, salat, chutney og sojasauce.

Print Friendly, PDF & Email

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Optionally add an image (JPEG only)