Frittata med kartoffel, squash og peberfrugt

 

En simpel ret til de lyse sensommeraftener. Denne opskrift er nok til 4 personer (eller 3 hvis I er meget sultne).

Ingredienser

  • 1 kg kartofler
  • 1-1½ squash
  • 1 stor rød peberfrugt
  • 1 stort løg eller rødløg
  • 3 fed hvidløg
  • 6 æg
  • 1 dl mælk (eller vand)
  • Olivenolie
  • Salt og peber

Fremgangsmåde

1. Start med at tænde din ovn på 200 grader og lad den varme op mens du koger kartoflerne. Mens de koger kan du snitte løg, hvidløg og skære peberfrugt og squash ud i tern. Når karfoflerne er kogt, skal også de skæres i tern.

2. Steg så løgene i olivenolie til de er bløde og tilsæt så alle grøntsagerne og steg dem gyldne.

3. Mens grøntsagerne steger pisker du æg og mælk/vand sammen med rigeligt salt og peber. Dette skal hældes over grøntsagerne og så skal det hele ind i ovnen. Hvis den pande du har brugt er ovn-sikker, kan du gøre det i den, men ellers må du hellere bruge et ildfast fad. Frittataen skal stå i ovnen ca. 15-20 minutter til den er hævet op og har fået en flot gylden kulør.

Retten kan fint serveres med en frisk salat, gerne noget med tomater.

Velbekomme.

Tilføjet af Familien

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Optionally add an image (JPEG only)