Fyldte squash, vegetar

Fyldte squash, vegetar. 4 personer.

Ingredienser

  • 2 squash
  • 10 champignons i skiver (ca. 150 g.)
  • 1 hakket løg (ca. 60 g.)
  • 1 rød peberfrugt i tern
  • 3 revet gulerødder (ca. 300 g.)
  • 2 tomater i skiver
100 g
  • revet ost (pizzatopping 15%)
  • oregano
  • Salt og peber
Tilføj evt. Nogle grønne bønner
Fremgangsmåde

Del squashen på langs og udhul den. Svits championerne og løget let på panden i krydderierne. Bland med peberfrugten, gulerødderne og indmaden fra squashen. Lad det simre i 10 – 15 min. Put fyldet i squashen og dæk med tomat og revet ost.

Bages i ovnen ved 200 o i 20 min eller til osten er gylden.

Serveres evt. med flutes og Taziki.

Print Friendly, PDF & Email

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Optionally add an image (JPEG only)