Grøn salat med radiser, tomater, persille & fransk sennepsdressing

Smagsprøve fra Korsgade 2.6. 2010

Ingredienser

  • 2 salathoveder
  • 2 bndt radiser
  • 5 tomater
  • 1 kop hakket persille

Dressing 

  • 1 stor spsk. sennep
  • 1 dl. æblecidereddike
  • 1/2 dl. olivenolie (evt. mere efter ønske)
  • 1 fed hvidløg
  • Salt, peber og sukker (afhængig af ciderens sødme)

Fremgangsmåde

Bland dressingen i bunden af en dyb salatskål, hak radiser, tomater og persille og lad dem marinere heri, indtil salaten skal serveres. Skyl salaten, riv eller skær i stykker efter humør, vend salat og dressing og server straks.

Print Friendly, PDF & Email

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Optionally add an image (JPEG only)