Grønkålsråkost med æble, hasselnødder og bæredikke

Ingredienser

  • 300g grønkålsblade,
  • 100g hassel- eller valnødder
  • 1 sødt sprødt æble
  • 1dl koncentreret blåbær-/solbær- eller aroniasaft
  • 4-5tsk bæreddike fx hindbær-/æble- eller kirsebæreddike
  • salt og friskkværnet peber

Fremgangsmåde

1. Skyl grønkål grundigt, skær stilken væk, og hak grønkålsbladene fint.

2. Hak nødderne groft, rist dem gyldne på tør hed pande, gem halvdel til pynt.

3. Fjern kærnehus fra æblet, og skær æblet i små terninger.

4. Vend grønkål grundigt sammen med nødder, æble, saft og bæreddike. Smag til med salt og peber og evt. ekstra eddike.

5. Pynt med resten af nødderne.

Print Friendly, PDF & Email

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Optionally add an image (JPEG only)