Grønkålssalat

Ingredienser

  • Grønkål
  • Appelsin
  • Rødløg
  • Tørrede figner
  • Peanuts
  • Æblecidereddike
  • Akaciehonning
  • Evt. kogt bulgur

Fremgangsmåde

Grønkålen vaskes og hakkes fint. Appelsin og figen skæres i tern, rødløget skæres i tynde både og det blandes i kålen. Det vendes med en dressing af eddike og honning og drysses med peanuts. Ønskes en mere fyldig salat blandes der bulgur i.

Tilføjet af Tina
Print Friendly, PDF & Email

1 comment for “Grønkålssalat

  1. lydia thimm kaysø
    31. januar 2012 at 08:57

    skal bruges på søndag den 5. februar kl. 10-16. fortæller interesserede om kbhff på byttemarked på kildevældsskolen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Optionally add an image (JPEG only)