Grønkålssalat med æbler, tykmælk og dild

God til hvid fisk, fiskefrikadeller og lign.

Ingredienser

Salat

  • 300 g fintsnittet grønkål
  • 1 håndfuld plukket dild
  • 2 æbler
Dressing

  • 1 dl tykmælk (eller drænet yogurt)
  • Saft af en halv citron
  • Salt
  • Peber
  • Ca. En halv tsk rørsukker

Fremgangsmåde

Rib grønkålen, skyl og snit fint. Læg i koldt vand for at gøre den sprød.
Hæld vandet fra, og tør grundigt. Vask dilden og tør den. Hak groft. Udkern æblerne og skær i fine både.

Pisk ingredienserne sammen til konsistensen er jævn.
Vend kål, dild, æbler og dressing godt sammen.

Print Friendly, PDF & Email

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Optionally add an image (JPEG only)