4 personer
Ingredienser
- 1 Løg
- 1 Gulerod
- 1 spsk. Olivenolie
- 2 spsk. Karry
- 150 g Hakket lamme eller oksekød
- 1 liter Vand
- 400 g Grønkål
- 400 g Kartofler
- 75 g Bacon
- 1 Laurbærblad
- 2 fed Hvidløg
- Salt og peber
Fremgangsmåde
Løg og gulerod hakkes og steges ved svag varme i olien.
Tilsæt karry, rør rundt og tilsæt efter få minutter det hakkede kød.
Rør godt så kødet ndeles og ikke brænder på.
Tilsæt vand og lad det koge op.
Grønkål tilsættes suppen sammen med kartoflerne og tern af bacon.
Tilsæt laurbærblad og hvidløg og lad suppen koge i ca. 20 minutter, hvorefter den smages til med salt og peber.
Serveres med groft brød.
Tip: Suppen bliver kun bedre af at stå til næste dag.