Gulerodssuppe med koriander

Opskriften er til 2 personer, fra uge 50 2009

Ingredienser

  • 2 spsk ekstra jomfruolivenolie
  • 1 løg, finthakket
  • 1 fed hvidløg, finthakket
  • 200g gulerødder, fintreven
  • 4dl hønsebouillon
  • 1 spsk frisk, hakket koriander
  • 1 tsk friskpresset citronsaft
  • salt, friskkværnet peber
  • 1 dl kaffefløde eller soyafløde
  • frisk purløg til pynt

Fremgangsmåde

Opvarm olien i en gryde og sauter løg og hvidløg i et minuts tid. Kom gulerødder i og bland det godt rundt, sauter ved lav varme i 6-8 min. Rør bouillon og koriander i. Tilsæt citronsaft og smag til med salt og friskkværnet peber. Lad suppen simre i 25-30 min. Suppen kan nu purees eller være som den er. Tilsæt fløden, varm det igennem og server pyntet med purløg.

Print Friendly, PDF & Email

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Optionally add an image (JPEG only)