Hokaido suppe

[indsæt evt. en overordnet beskrivelse af retten her]

Ingredienser

  • 1 løg
  • 1 fed hvidløg
  • 1/2 tsk. frisk spidskommen
  • 1 spsk. olie
  • 1 æble
  • 1/2 hokaido græskar (ca 500 g)
  • 1 ds. kokosmælk
  • 1/2 liter grønsagsbouillon
  • 1 spsk. citronsaft
  • Salt
  • Friskkværnet peber

Fremgang

Sauter finthakket løg, hvidløg og krydderier i en gryde med olie cirka 5 minutter. Skræl æble, kassér kerner fra æbler og græskar, og skær dem i tern. Vend dem i gryden og spæd med kokosmælk og bouillon. Lad suppen simre til alt er mørt (cirka 20 minutter). Blend suppen jævn og smag til med citronsaft, salt og peber. Server med brød.

Tips: Pynt med græsk yoghurt, ristede græskarkerner og persille! Lad evt. et par kyllingebryster simre møre i suppen. Tag dem op inden suppen blendes. Skær dem i skiver og læg dem tilbage i den færdige suppe!

Velbekomme!

Print Friendly, PDF & Email

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Optionally add an image (JPEG only)