Hokkaidosuppe med karry

Ingredienser

  • Ca. 800 – 900 gram hokkaido græskar
  • 3. spsk. olivenolie
  • 3 store fed hvidløg
  • 1 lille spsk. karry
  • 1 tsk. knust spidskommen
  • 1 tsk. knust koriander
  • 1 knivspids reven muskatnød
  • 5 dl bouillon
  • 4 cm. revet frisk ingefær
  • 1 dåse kokosmælk
  • 1 lime (reven skal af 1/2 og saften af den hele)
  • Salt og peber

Fremgangsmåde

Skær græskaret over på midten og fjern kærnerne. Skær i mindre stykker til du har den ønskede mængde.
Karry og hvidløg svitses i olie. Bouillon tilsættes sammen med græskarkødet. Tilsæt krydderier og lad det hele småkoge indtil græskaret er mørt. Suppen blendes. Til sidst kommes kokosmælk, lime saft og reven skal i og det hele varmes op og smages til med salt og peber.

Print Friendly, PDF & Email

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Optionally add an image (JPEG only)