Ingredienser
- Ca. 800 – 900 gram hokkaido græskar
- 3. spsk. olivenolie
- 3 store fed hvidløg
- 1 lille spsk. karry
- 1 tsk. knust spidskommen
- 1 tsk. knust koriander
- 1 knivspids reven muskatnød
- 5 dl bouillon
- 4 cm. revet frisk ingefær
- 1 dåse kokosmælk
- 1 lime (reven skal af 1/2 og saften af den hele)
- Salt og peber
Fremgangsmåde
Skær græskaret over på midten og fjern kærnerne. Skær i mindre stykker til du har den ønskede mængde.
Karry og hvidløg svitses i olie. Bouillon tilsættes sammen med græskarkødet. Tilsæt krydderier og lad det hele småkoge indtil græskaret er mørt. Suppen blendes. Til sidst kommes kokosmælk, lime saft og reven skal i og det hele varmes op og smages til med salt og peber.