Hokkaidotapas

 

Der er ikke meget, der er bedre end tapas. Det sku’ da lige være tapas med hokkaido!

Ingredienser

  • Et hokkaido græskar
  • Rosmarin
  • Hvidløg
  • Olivenolie
  • Et fuldkornsbaguette
  • Evt. smør

Fremgangsmåde

Græskarret skæres ud i både og skallen skæres fra. Sæt ovnen til 200 grader og pensel et ildfast fad med olivenolie. Kom græskarstykkerne, hvidløg og rosmarin i fadet og sæt det i ovnen. Giv det 30-40 minutter. Hiv fadet ud og kom alle ingredienserne i en blender. Blend det hele til en blød masse/puré. Kom evt. lidt smør i massen, hvis puréen skal være ekstra fed. Varm brødet i ovnen og smør den skønne puré på skiverne.

Et voilá!

Tilføjet af El Gordo
Print Friendly, PDF & Email

1 comment for “Hokkaidotapas

  1. Jacob
    11. februar 2016 at 12:19

    Man kan også lade skallen sidde på.
    Den bliver lynhurtigt så blød som smør og smager skønt 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Optionally add an image (JPEG only)