Rodfrugtslasagne

Grillede grøntsager:
500g knoldselleri
500g gulerødder
(udskift evt. en fjerdedel af selleri og gulerødder med andre rodfrugter, som fx ugens persillerødder)
1 spsk raps- eller olivenolie
Salt og friskkværnet peber

Bechamelsauce:
5 dl mælk
5 tsk majsstivelse
Salt og friskkværnet peber

Tomatsauce
2 ds hakkede tomater
2 fed hvidløg
1 tsk tørret timian
1/4 tsk cayennepeber
1 tsk salt

10-12 fuldkornslasagne plader
125g reven ost ost, fx cheddar eller mozzarella

Brødform på ca 1 L

Print Friendly, PDF & Email

1 comment for “Rodfrugtslasagne

  1. simon
    2. februar 2014 at 15:37

    Bruger du grøntsagerne i tern eller revne?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Optionally add an image (JPEG only)