Jordskokke-kartoffelsuppe

[indsæt evt. en overordnet beskrivelse af retten her]

Ingredienser

  • 1⁄2 kg jordskokker, skrællede
  • 250 g kartofler
  • 1 alm. løg
  • 1 spsk olivenolie
  •  1 liter grøntsagsbouillon
  • 2 dl piskefløde
  • salt og peber
  • klippet persille eller kørvel
  • evt. stegt bacon

Fremgang

Skræl jordskokker og kartofler og skær dem i skiver eller mindre terninger. Hak ligeledes løget.

Steg grøntsagerne let i olien i en gryde i ca. 2 minutter. Tilsæt boullionen.

Suppen koges derefter under låg ved svag varme i ca. 20 min.

Blend suppen så den er HELT findelt, tilsæt fløde og smag til med salt og peber.

Server i en suppetallerken evt. med to stykker bacon ovenpå og et drys persille eller lign. og evt. lidt brød til

Print Friendly, PDF & Email

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Optionally add an image (JPEG only)