junisalat

 

Juni-salat med rabarber-pickles, rå asparges, frisk oregano og jordbær

Ingredienser:

rabarberpickles sursøde(rå rabarber, æblecidereddike, rørsukker, salt, mynte, citronskal, citronsaft, står 2 dage i lagen inden brug)

grønne asparges

frisk oregano

jordbær

 

Fremgangsmåde

Rabarberpickles laves så snart, der er rabarber i huset, så man altid har et glas stående. Jeg har fulgt Kille Ennas opskrift. De sprøde sursøde rabarber i tynde skiver blandes med aspargesene, der skæres i små bidder, jordbærerne ligeså, blade af frisk oregano drysses i. Bare det.
Denne juni-salat er rigtig fin til fiskefrikadeller og nye kartofler

Tilføjet af Randi Kjær
Print Friendly, PDF & Email

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Optionally add an image (JPEG only)