Kæk kålrabisalat

Dejlige kålrabi, elskede kålrabi – for en gangs skyld i en lidt finere og sødere udgave. Fra fællesspisning på KBHFF Østerbro, d. 1. marts.

Ingredienser

  • 1 kålrabi
  • 1 porrer
  • 2 håndfuld mandler
  • 1 håndfuld tørrede abrikoser
  • 1 håndfuld krydderurter (basilikum, persille)
  • 1 spsk olivenolie
  • 2 tsk eddike
  • salt + peber
  • lidt sukker/honning

Fremgangsmåde

Skræl kålrabien og skær i fine tynde stave. Rens porren og skær i strimler på langs. Hak mandler og abrikoserne groft. Snit krydderurterne fint, og vend alle ingredienser i en stor skål. Smag til med olie, eddike, sukker, salt og peber.

Tilføjet af Hanne Scheller
Print Friendly, PDF & Email

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Optionally add an image (JPEG only)