Kålrabimos

(Vesterbro, opskriftsvagt)

Ingredienser
  • 1/2 kg. kålrabi skrællet og skåret i stykker
  • 15 g smør (eller efter behag)
  • en lille smule sukker
  • 1 tsk. salt
  • peber
  • evt. persille
Fremgangsmåde

Kom kålrabistykkerne i koldt vand, bring vandet i kog, og kog til de er møre, ca. 15-20 min alt efter, hvor store stykkerne er. Hæld vandet fra, og mos dem. Tilsæt salt, peber, sukker og smør og pisk det godt. Pynt med persille.

Print Friendly, PDF & Email

2 comments for “Kålrabimos

  1. Randi Kjær
    28. november 2011 at 16:06

    Jeg var af den overbevisning at kålrabi var æselfoder, men har nu fået flyttet min bevidsthed. Tak!

  2. Marikka
    21. november 2013 at 00:54

    Man kan også tage ca lige store dele kålrabi og gulerod, skære dem i mindre stykker og koge dem møre, gemme noget af vandet – mose det med noget af vandet, en slat fløde eller noget smør, salt / peber.
    Det gør smagen mere blød og smager helt vildt godt :p

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Optionally add an image (JPEG only)