Dellikat anretning til en festlig snack.
Ingredienser
Selleribøffer:
- knoldselleri, skrællet og reven
- æg
- mel
- timian
- salt og peber
- olivenolie til stegning
Løgrelish
- skalotteløg, skåret i ringe
- olivenolie
- 2 tsk sukker
- 1-2 spsk balsamicoeddike
Øvrige indgredienser
- Et lille rødkålshoved
- appelsin
- karse
Fremgangsmåde
Lad løgringene sautere i olien i 15-20 min til de bliver bløde og karameliserer (de må ikke blive brune eller sprøde!). Tag dem af varmen og rør sukker og eddike i. Lad det5 trække i ca. 5 min. Særdeles lækkert tilbehør i burgers og til kødretter af okse og kylling.
Bland indgredienserne til selleribøfferne, form dem og steg dem i olie på panden.
Anret rødkålsbladende og placer en selleribøf i hver. Top bøfferne med løgrelish, lidt filiteret appelsin og karse til pynt.
Kålwrapsne blev revet bort fra fadene onsdag d. 14. marts i KBHFF NV. Lavet af Sofie, Ida og Sabrina
Tilføjet af Sabrina Pernille