Kålwrap med selleribøffer og løgrelish

Dellikat anretning til en festlig snack.

Ingredienser

Selleribøffer:

  • knoldselleri, skrællet og reven
  • æg
  • mel
  • timian
  • salt og peber
  • olivenolie til stegning
Løgrelish
  • skalotteløg, skåret i ringe
  • olivenolie
  • 2 tsk sukker
  • 1-2 spsk balsamicoeddike
Øvrige indgredienser
  • Et lille rødkålshoved
  • appelsin
  • karse

Fremgangsmåde

Lad løgringene sautere i olien i 15-20 min til de bliver bløde og karameliserer (de må ikke blive brune eller sprøde!). Tag dem af varmen og rør sukker og eddike i. Lad det5 trække i ca. 5 min. Særdeles lækkert tilbehør i burgers og til kødretter af okse og kylling.

Bland indgredienserne til selleribøfferne, form dem og steg dem i olie på panden.

Anret rødkålsbladende og placer en selleribøf i hver. Top bøfferne med løgrelish, lidt filiteret appelsin og karse til pynt.

Kålwrapsne blev revet bort fra fadene onsdag d. 14. marts i KBHFF NV. Lavet af Sofie, Ida og Sabrina

Tilføjet af Sabrina Pernille
Print Friendly, PDF & Email

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Optionally add an image (JPEG only)