Kartoffel-æggekage

Ingredienser

  • Ca. 500 g kogte kartofler (evt. fra dagen før)
  • 4-5 æg
  • 1 løg
  • 1 dl. mælk
  • Smagsneutral olie til stegning
  • 1 tsk. friskkværnet peber + 1/2 tsk salt

Fremgangsmåde

Du skal bruge en god, non-stick pande og et stort grydelåg.

Bland æg, mælk, salt og peber i en stor skål. Skær kartofler i skiver og løg i små stykker, og bland dem i æggemassen. (Hvis du ikke er så glad for friske løg: svits løget i lidt olie, afkøl på en tallerken et par minutter og bland i æggemassen). Varm et par spiseskefulde olie i panden og hæld æggemassen i. Når undersiden er gylden (tjek i siderne) lægges grydelåget over panden, og æggekagen vendes ud på låget. Pas på ikke at brænde nallerne 🙂 ! Lad æggekagen glide ned i panden igen med den bagte side opad, og steg videre indtil undersiden er gylden og midten fast. Servér med frisk purløg.

Print Friendly, PDF & Email

1 comment for “Kartoffel-æggekage

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Optionally add an image (JPEG only)