Ingredienser
- 25 g gær
- 125 g ricotta/fromage frais
- 1 spsk salt
- 250 g tør kartoffelmos
- 800 g hvedemel, gerne italiensk blød hvede
- 5 dl vand
- 2 spsk. olivenolie
- yoghurt naturel til pensling
- evt. hel spidskommen til drys
Fremgangsmåde
Opløs gæren i lunkent vand, ælt resten i.
Ælt grundigt, og lad dejen hæve til dobbelt størrelse. Hvis den står køligt kan den hæve fra morgen til aften.
Form til ca 10 stk. 1 cm tykke dråbeformede brød. Pensl dem med et tykt lag yoghurt, drys med 1 tsk. spidskommenfrø og lad dejen hæve en halv times tid.
Ælt grundigt, og lad dejen hæve til dobbelt størrelse. Hvis den står køligt kan den hæve fra morgen til aften.
Form til ca 10 stk. 1 cm tykke dråbeformede brød. Pensl dem med et tykt lag yoghurt, drys med 1 tsk. spidskommenfrø og lad dejen hæve en halv times tid.
Bag ved 250 grader i ca. 10 min. Brødene skal kun akkurat være gennembagt. Hvis de får for meget bliver de tørre og stive.
Brødene er fremragende til enhver slags krydret mad.