Kartoffel naan

Ingredienser

  • 25 g gær
  • 125 g ricotta/fromage frais
  • 1 spsk salt
  • 250 g tør kartoffelmos
  • 800 g hvedemel, gerne italiensk blød hvede
  • 5 dl vand
  • 2 spsk. olivenolie
  • yoghurt naturel til pensling
  • evt. hel spidskommen til drys

Fremgangsmåde

Opløs gæren i lunkent vand, ælt resten i.
Ælt grundigt, og lad dejen hæve til dobbelt størrelse. Hvis den står køligt kan den hæve fra morgen til aften.
Form til ca 10 stk. 1 cm tykke dråbeformede brød. Pensl dem med et tykt lag yoghurt, drys med 1 tsk. spidskommenfrø og lad dejen hæve en halv times tid.
Bag ved 250 grader i ca. 10 min. Brødene skal kun akkurat være gennembagt. Hvis de får for meget bliver de tørre og stive.
Brødene er fremragende til enhver slags krydret mad.

Print Friendly, PDF & Email

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Optionally add an image (JPEG only)