Kartoffel-porre-suppe med krydderurter

(4.pers)

Ingredienser:
1 kg kartofler
1/2 kg rensede porrer
1 spsk smør
1 1/2 vand
1 bundt krydderurter (timian, slavie, oregano, rosmarin etc.)
havsalt + friskkværnet peber
Evt. parmaskinke stegt på panden

Fremgangsmåde:
1. Skær grøntsagerne i mundrette bidder og kom dem i en gryde med smør.
2. Sauter dem i ca. 15 min. ved svag varme, så de bliver bløde, og ikke brændte.
3. Hæld vand på, skru op for varmen og lad det koge.
4. Tilsæt salt og lad det simre i ca. 30 min.
5. Blend suppen og servér med ristet parmaskinke og lidt krydderurter på toppen.

Print Friendly, PDF & Email

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Optionally add an image (JPEG only)