Kimchee surkål i østen

et mindre hvidkål
2 bt. radisser eller ræddiker
4-5 chili
1 cm ingefær
1 hvidløg
1,5 ss salt
1 dl surkålsaft eller molkosan

kålen rives og krammes til halv størrelse
øvrige ingredienser findeles
alt blandes
står 2 dage på køkkenbordet og er klar til brug
derefter i køleskabet
det er da nemt og hurtigt og smager godt.
prøv også med røde pebre,majroer,blomkål og andre gode grøntsager

Print Friendly, PDF & Email

1 comment for “Kimchee surkål i østen

  1. Laura
    6. januar 2012 at 09:19

    Hej, jeg har lige lavet kimchee efter camilla plums opskrift – vist den samme som er udgangspunktet her. Kan oplyse, at molkosan nu om dage hedder valleforce. Og vil lige tilføje, at kålblandingen skal på glas (med gummiring) før det stilles på køkkenbordet i to dage og derpå på køl.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Optionally add an image (JPEG only)