Krautsalat

(Vesterbro opskriftsvagt uge 44)

Ingredienser

  • 800-900 gram fintsnittet hvidkål
  • 1 spsk. salt
  • 3 spsk. sukker
  • 1 spsk. peber
  • 0,8 dl hvidvinseddike
  • 4 spsk. olie
  • 1/2 tsk. kommen
  • 1 finthakket løg
  • 200 gram meget fintsnittet røget skinke (kan udelades)

Fremgangsmåde

Salt, sukker, peber, eddike og 3 spsk olie blandes og hældes over den fintsnittede hvidkål. Smag til med ekstra eddike og kommen. Opvarm den sidste spsk. olie i en pande, og steg løg og skinke sprødt, og bland det i. Lad krautsalaten trække i mindst 2 timer, hvor der røres rundt en gang imellem.

 

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Optionally add an image (JPEG only)