Løgpostej med selleri

 

(andre rodfrugter kan også bruges!)

Ingredienser

  • 250 g hakket løg
  • 2 dl. revet selleri
  • 1 dl. smagsneutral olie
  • 3/4 dl. grahamsmel
  • 1/2 dl. havregryn
  • 1/4 tsk. allehånde
  • 1 tsk tørret timian
  • 1 1/2 tsk. salt
  • 1/2 tsk. karry
  • 1 fed presset hvidløg
  • 2 æg
  • 2 dl. mælk.

Fremgangsmåde

Brug en stor gryde. Løg, selleri og krydderier svitses i olien . Gryden tages af varmen og mel, havregryn, mælk og æg røres i. Fyldes i smurt form (i lille bradepande-størrelse) og bages ca. 50 min. ved 200 grader. Skorpen skal være gyldenbrun. Et madpakke-hit!


Print Friendly, PDF & Email

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Optionally add an image (JPEG only)