Lun Bok Choi Salat

 

Ingredienser

  • 900 g bok choy
  • 4 forårsløg
  • 2 fed hvidløg
  • 2 tsk olie
  • 2 spsk sojasauce
  • 1 rød chili

Fremgangsmåde

1) Snit Bok Choy groft på skrå. Snit forårsløgene og hold de hvide og grønne stykker hver for sig. Hak hvidløgene og chilien fint.
2) Tør-rist sesamfrøene let.
3) Varm olien op i en wok og svits den hvide del af forårsløgene, chili og hvidløg i ca. 3 min. Derefter tilsættes bok choy kålen som steges under jævnlig omrøring i ca. 4 min. Til slut tilsættes sojasaucen og den grønne del af forårsløgene og varmes med i ca. 1 min.
Server til kyllingespyd eller lynstegt, marineret svinekød.

– tak til Egoshe 🙂

Print Friendly, PDF & Email

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Optionally add an image (JPEG only)