Lune sommerporrer med kapersvinagrette

[indsæt evt. en overordnet beskrivelse af retten her]

Ingredienser

  • 8 små sommerporrer

Vinagrette:

  • 2 spsk kapers
  • 1spsk. sennep
  • 1/2 bundt bredbladet persille
  • 1 skalaotteløg
  • Fintrevet skal og saft 1 usprøjtet citron
  • havsalt og pebe

Fremgangsmåde

Skyl porrerne grundigt. Halver porrerne på langs og damp porrerne møre i en gryde.(4-6 min)
Bland ingredienserne sammen til en grov vinagrette.Tag porrerne op ad vandet og læg dem på et fad, imens de er varme og kom dem så direkte over i vinagretten, vend porrerne rundt og server!
Tak til Meyer…

Print Friendly, PDF & Email

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Optionally add an image (JPEG only)