Rødbedemuffins

Østerbro smagsprøve 1. februar 2012

Rødbedemuffins (inspireret af Sonja Bock og Tina Scheftelowitz’ rodfrugtsmuffins i “Suverænt nemt”)

Ingredienser

  • 2 store rødbeder
  • 2 pastinakker (i den oprindelige opskrift: 3 gulerødder og 4 små pastinakker)
  • 3 æg
  • 1 håndfuld frisk timian
  • 150 g hvedemel
  • 2 tsk bagepulver
  • 2 tsk citronolie
  • 1 dl skummetmælk
  • salt og peber

Fremgangsmåde

Rodfrugterne rives groft og alle ingredienserne røres sammen i en skål. Put fyldet i muffinsforme (fyld dem helt op) og bag ved 200 grader i ca. 25 minutter til de er gyldne og faste.

Print Friendly, PDF & Email

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Optionally add an image (JPEG only)