Ovnbagte fritter med drys

Fra Årstidernes hjemmeside

Ingredienser

  • 1 kg rodfrugter (søde kartofler, gulerødder, pastinakker, persillerødder, selleri, jordskokker, ræddiker)
  • 3-4 spsk olie
  • 2 spsk sesamfrø
  • ½ dl hasselnødder
  • 1 tsk sort kværnet peber
  • 1 tsk spidskommen
  • 1 tsk timian
  • 1 tsk havsalt
Fremgangsmåde

Tænd ovnen på 220 C. Skær kartoflerne og de øvrige rødder i stave og vend dem med olie. Læg dem på et stykke bagepapir i en bradepande og sæt dem i ovnen i ca. 15 min. Vend godt rundt og bag videre i ca. 10 minutter til alle rødderne er møre og gyldne. Kom imens nødder, frø, peber og spidskommen på en tør pande og rist gyldent i ca. 2 minutter. Smag til med salt og timian. Kom dem i en blender og kør kort. Drys med krydderimixet og spis med avocadomos til en god burger eller hakkebøf.

Print Friendly, PDF & Email

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Optionally add an image (JPEG only)