Ovnbagte rødbeder med hvidløg og timian

Opskriften er til 2 personer. Uge 46 2009.

Ingredienser

  • 1/3 kg friske rødbeder
  • 5-8 fed hvidløg
  • Frisk timian (efter smag)
  • Salt og peber
  • 1/4 dl balsamico
  • 1/4 dl olivenolie

Fremgangsmåde

Rødbederne skrælles og skæres i ca. 1½ cm tykke skiver eller stave. Hvidløg pilles og bankes let så de stadig er hele. Rødbeder, hvidløg og frisk timian blandes i et serveringsfad. Der krydderes med salt og peber. Balsamico og olie fordeles over rødbederne. Sæt stanniol på fadet og bag rødbederne ved ca. 160° C i varmluftovn i ca. 1 time.

Print Friendly, PDF & Email

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Optionally add an image (JPEG only)