Palmekål med freekeh og sprød salat
Ingredienser
- freekeh
- 2 rødløg
- 3 hvidløg
- 3 gulerøde
- 1/2 palmekål
- 200g kogte sorte bønner
- æbleeddike
- soyasovs
- muskat
- salt og pebber
- 1 hvidkål
- 4 æbler
- citron
- citronskal
Fremgangsmåde
Kog freekeh med bullion i 20 minutter og lad det hvile I 10.*
Hak rødløg, hvidløg og gulerødder og svits det i olie, tilføj palmekålen og kogte sort bønner. Steg retten og smag den til med æbleeddike, soya, muskat og salt og pebber.
Skær hvidkålen I tynde skiver, skær æblerne I tynde både og ristede solsikkekerne. Tilføj en dressing af olie, citron, citronskal, eddieke og salt.
* Palæstinensik freekeh kan købes i solidaritetsbutiken på Griffenfeldsgade 41
Marie Hagensen