Palmekål med freekeh og sprød salat

20160119_195041

Palmekål med freekeh og sprød salat

Ingredienser

  • freekeh
  • 2 rødløg
  • 3 hvidløg
  • 3 gulerøde
  • 1/2 palmekål
  • 200g kogte sorte bønner
  • æbleeddike
  • soyasovs
  • muskat
  • salt og pebber
  • 1 hvidkål
  • 4 æbler
  • citron
  • citronskal

Fremgangsmåde

Kog freekeh med bullion i 20 minutter og lad det hvile I 10.*

Hak rødløg, hvidløg og gulerødder og svits det i olie, tilføj palmekålen og kogte sort bønner. Steg retten og smag den til med æbleeddike, soya, muskat og salt og pebber.

 

Skær hvidkålen I tynde skiver, skær æblerne I tynde både og ristede solsikkekerne. Tilføj en dressing af olie, citron, citronskal, eddieke og salt.

 

* Palæstinensik freekeh kan købes i solidaritetsbutiken på Griffenfeldsgade 41

Marie Hagensen
Print Friendly, PDF & Email

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Optionally add an image (JPEG only)