En lækker pastaret som tager ca. 30 min at lave. Opskriften er til 2 personer.
Ingredienser
- 200g pasta (helst frisk)
- 2 Håndfulde fintsnittet grønkål
- 200g skiveskårne svampe
- 50g hakkede nødder (vi brugte mandler, men brug hvad du har)
- Hakkede snithvidløg eller ramsløg (efter smag)
- 2,5 dl Fløde
- Olivenolie
- Parmesan
Fremgangsmåde
Sæt vand over til pasta og kog efter anvisning til al dente – husk salt.
Varm samtidig olien i en stor pande og steg svampene møre. Tilføj grønkål og snithvidløg/ramsløg og steg til grønkålen falder lidt sammen og har en klar grøn farve. Hæld fløden over og lad det koge ind i 3-4 minutter, tilsæt evt. parmesan for at jævne. Hæld den færdigkogte pasta i panden og vend det rundt.
Server med det samme, top med hakkede nødder, friskkværnet peber og revet parmesan.
Tilføjet af Sofie