Pasta med grillet squash

Super nem – super lækker

smagsprøve Nørrebro december 2013

Ingredienser

  • 2 squash
  • god olivenolie
  • citron
  • pinjekerner 100 gram (2 poser)
  • pasta penne 500 gram
  • hvidløg 1-2 fed

Fremgangsmåde

Squash vaskes og skæres i 1-2 cm tykke skiver. Disse grilles på grillpande. Det har betydning for smagen og smager bedre end alm pande. De grillede squashskiver halveres og vendes med olivenolie, presset hvidløg, salt, peber og revet citronskal.

pinjekernerne ristes på tør pande og sættes til side.

pastaen koges og drænes. Vendes straks med god olivenolie, citronsaft samt de grillede squash og pinjekernerne.

Kan serveres med revet parmesanost

Tilføjet af Francisca Listov-Saabye
Print Friendly, PDF & Email

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Optionally add an image (JPEG only)