Pasta med rejer og østershatte

Opskriften er til 4 personer, fra uge 50 2009.

Ingredienser

  • 400 g spaghetti, gerne en lidt tyk variant
  • 400 g pillede tigerrejer med halevifte
  • 1 spsk. olivenolie
  • 3 fed knust hvidløg
  • 1 spsk. paprika
  • 300 g små østershatte
  • 250 g cherry tomater
  • 2 spsk. pinjekerner
  • hakket persille
  • salt, peber

Fremgangsmåde

Kog spaghettien som anvist i rigeligt saltet vand. Steg rejerne i olivenolie sammen med hvidløg, paprika og østershatte ca. 4 minutter ved kraftig varme. Kom tomater samt pinjekerner ved og steg et kort øjeblik. Bland med spaghetti og hakket
persille og smag til med salt og peber.
Server straks. Velbekomme.

Print Friendly, PDF & Email

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Optionally add an image (JPEG only)