Pasta pesto á la dk

Opskriften er til 6-8 personer, fra uge 49 2009

Ingredienser

  • 500 g spaghetti
  • 2 spsk olie
  • 2 fed hvidløg
  • 1 stor løg – hakket
  • 2 gulerødder – groft revet
  • 150 g selleri – groft revet
  • 2 dl pinjekerner – groft hakket
  • 1 bundt persille – hakket
  • 100 g parmasan – groftrevet
  • Salt og peber.

Fremgangsmåde

Kog pastaen i letsaltet vand, afdryppes og holdes varm. Sauter hvidløg og løg i olien til løgene bliver bløde i en stor tykbundet gryde. Tilsæt nødder og svits yderligere et par minutter. Øg varmen og tilsæt gulerod og selleri og lad det det igen stå et par minutter på jævn varme.
Kom pastaen i gryden sammen med persille og halvdelen af parmesanen. Varm det igennem og smag til med salt, peber og evt. mere olie.

Toppes med den resterende parmesan og serveres med masser af salat

Print Friendly, PDF & Email

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Optionally add an image (JPEG only)