Pastasalat m. brændenældepesto og skvadderkål.

Denne opskrift er inspireret af ugens (17) pose, og den er supper frisk og lækker!

Brændenældepesto (Denne portion bliver rimelig stor, og kan gemmes i køleskabet i flere dage):

1 pose brændenælder

1 stor håndfuld persille

1 håndfuld valnødder

1 fed hvidløg

To humpler parmesan

Skald og saft fra 1 citron

Olivenolie til massen slipper ca. ½ dl.

Resterende ingredienser:

Frisk pasta

Valnødder

Skvadderkål – 1 pose

Røget bacon

parmesan

Fremgangsmåde:

Blend alle ingredienserne til pestoen i en foodprocessor. Tilsæt olie til massen er homogen.

Kog frisk pasta. Når vandet er hældt fra, kommes de skyllede skvadderblade ned til den varme pasta og låget til gryden sættes på. Lad gryden stå i 2 min, så skvadderkålen bliver let dampet. Vend pastaen i pestoen.

 Afslut med hakkede valnødder og revet parmesan.      

Print Friendly, PDF & Email

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Optionally add an image (JPEG only)