Denne opskrift er inspireret af ugens (17) pose, og den er supper frisk og lækker!
Brændenældepesto (Denne portion bliver rimelig stor, og kan gemmes i køleskabet i flere dage):
1 pose brændenælder
1 stor håndfuld persille
1 håndfuld valnødder
1 fed hvidløg
To humpler parmesan
Skald og saft fra 1 citron
Olivenolie til massen slipper ca. ½ dl.
Resterende ingredienser:
Frisk pasta
Valnødder
Skvadderkål – 1 pose
Røget bacon
parmesan
Fremgangsmåde:
Blend alle ingredienserne til pestoen i en foodprocessor. Tilsæt olie til massen er homogen.
Kog frisk pasta. Når vandet er hældt fra, kommes de skyllede skvadderblade ned til den varme pasta og låget til gryden sættes på. Lad gryden stå i 2 min, så skvadderkålen bliver let dampet. Vend pastaen i pestoen.
Afslut med hakkede valnødder og revet parmesan.